nl fr
Diensten voor kaartuitgevers

Als kaartuitgever wilt u uw kaarthouders uiteraard een betrouwbare dienstverlening aanbieden. Onze Card Stop-diensten dragen daar ongetwijfeld aan bij!


U biedt uw kaarthouders nog geen Card Stop-diensten aan

Als kaartuitgever wilt u uw kaarthouders uiteraard de Card Stop-diensten aanbieden. Het veiligheidsgevoel en het gemak om maar naar één nummer te moeten bellen ingeval van problemen, is een toegevoegde waarde voor uw klanten. 

Ook u hebt er als kaartuitgever belang bij een goede blokkeringsdienst aan te bieden. U kunt uw eigen risico's en kosten bij misbruik van gestolen kaarten op deze wijze immers aanzienlijk verminderen zonder dat u zelf een permanente dienstverlening moet verzorgen.

De Card Stop-diensten worden aan kaarthouders geleverd voor zover hun uitgever aangesloten is bij de Card Stop-centrale. Daartoe wordt een contract afgesloten en worden regelingen getroffen voor de toegang tot de kaartgegevens en blokkeringsafwikkelingen.

U biedt uw kaarthouders reeds Card Stop-diensten aan

Wilt u nieuwe betaalproducten opnemen in uw aanbod?

Vergeet niet nieuwe betaalproducten te laten registreren in uw Card Stop-contract. Contacteer hiervoor rechtstreeks uw account manager.

Wilt u een Card Stop-dossier administratief opvolgen?

U hebt problemen rond een bepaald Card Stop-dossier of uw klant beweert Card Stop te hebben verwittigd maar u vindt hierover niets terug? Contacteer dan uw hoofdzetel die over de nodige gegevens beschikt om de Card Stop-administratie te contacteren.