nl fr
Wie is Worldline?

Worldline is een snel groeiende globale speler en de Europese leider in bedrijfs- en betalingstransactiediensten. In 2012 haalden we een jaaromzet van € 1,1 miljard en we stellen wereldwijd meer dan 7.000 mensen tewerk.


Om de ultieme klant- en burgerervaring te leveren, ontwerpen en bieden we innovatieve, verticale end-to-end B2C-oplossingen aan in drie domeinen:

  • Handelaar diensten
  • Mobiliteit en e-transactiediensten
  • Financiële verwerking

Onze transactiediensten en oplossingen putten uit onze ongeëvenaarde, 40-jarige ervaring met betalingen. Dankzij onze sterke lokale links, zijn we ideaal gepositioneerd om bedrijven van elke omvang te ondersteunen en bij te dragen aan hun succes in het snelgroeiende en constant evoluerende marktlandschap van vandaag.

Om gebruik te maken van de toenemende globale opportuniteiten in de arena van transacties en betalingen, bouwen we verder op deze bewezen ervaring en het Atos klantenbestand. Naast uitbreiding in andere gebieden van Europa, zoals Oostenrijk en Slowakije, werken we voor de top 10 van de Chinese banken en hebben we klanten in groeimarkten zoals Argentinië, Chili, Columbia en India.

 

Klik hier voor meer informatie over Worldline.