nl fr
Bancontact/Mister Cash-kaarten

De Bancontact/Mister Cash-kaart is een Belgische debetkaart, verkrijgbaar via vrijwel elke bank. Op deze kaart staat meestal ook een Maestro-functie voor betalingen in het buitenland.


Noodzakelijke informatie voor de blokkering van een Bancontact/Mister Cash-kaart

  • Naam van de uitgever (meestal uw bank) en
  • Nummer van de zichtrekening waaraan de kaart verbonden is en
  • Het volledige kaartnummer of
  • Persoonlijke gegevens: naam - voornaam - geboortedatum - postcode

U bezit een Bancontact/Mister Cash-kaart

Het kaartnummer of het rekeningnummer waaraan de kaart verbonden is volstaat meestal om uw Bancontact/Mister Cash-kaart onmiddellijk te blokkeren. Als u niet over deze informatie beschikt, kunnen onze medewerkers de meerderheid van de Bancontact/Mister Cash-kaarten op basis van de naam van de kaartuitgever (meestal uw bank) en uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, uw voornaam, uw geboortedatum en uw postcode identificeren en blokkeren.

Vanaf het moment dat uw Bancontact/Mister Cash-kaart geblokkeerd is, wordt dit door onze medewerkers definitief bevestigd. Zij geven ook aan of uw kaart automatisch vervangen wordt of niet. Card Stop informeert u ten slotte ook over de bijkomende stappen die u moet ondernemen.

Als uw kaart niet geïdentificeerd en geblokkeerd kon worden, verwittigen wij de uitgever van uw kaart (meestal uw bank). Toch raden wij u aan onze diensten zo snel mogelijk terug te bellen met de bijkomende gegevens die ons toelaten uw kaart alsnog te blokkeren.