nl fr
Bancontact/Mister Cash Mobile App

Bancontact/Mister Cash Mobile is een applicatie die het mogelijk maakt een betaling uit te voeren tussen 2 smartphones of tablets. Na registratie en download van de applicatie, wordt een uniek token verbonden met het Bancontact/Mister Cash-kaartnummer van de kaarthouder. Met één Bancontact/Mister Cash-kaart kunnen meerdere smartphones of tablets en dus tokens verbonden worden. Bij verlies, diefstal of doorgeven van uw smartphone of tablet is het aangewezen de applicatie te blokkeren.


Noodzakelijke informatie voor de blokkering van de Bancontact/Mister Cash Mobile App

  • Het volledige kaartnummer van de Bancontact/Mister Cash- kaart waaraan de applicatie is verbonden; of:
  • Uw persoonlijke gegevens: naam, voornaam, geboortedatum, telefoonnummer, adres en postcode.

Hebt u de Bancontact/Mister Cash Mobile App geïnstalleerd op uw smartphone of tablet?

Onze diensten kunnen de applicatie op uw smartphone of tablet blokkeren op basis van het kaartnummer waaraan de applicatie verbonden is. Indien u niet over deze informatie beschikt, kunnen wij de Bancontact/Mister Cash-kaart en het hieraan verbonden applicatietoken identificeren en blokkeren op basis van uw persoonlijke gegevens.

Als de applicatie niet geïdentificeerd en geblokkeerd kan worden, verwittigen wij de uitgever van uw kaart (meestal uw bank). Toch raden wij u aan onze diensten zo snel mogelijk terug te bellen met bijkomende gegevens zodat wij uw app alsnog onmiddellijk kunnen blokkeren.


Uw Bancontact/Mister Cash-kaart wordt niet geblokkeerd

Wanneer de applicatie geblokkeerd is, kan ze niet meer geopend worden op de smartphone of tablet. Uw Bancontact/Mister Cash-kaart wordt niet geblokkeerd en kan nog steeds gebruikt worden.